torsdag 9 september 2010

{ Di barna, di barna… }

När äldste sonen fyllde “moppe” för nåt år sen, var jag ju tvungen att försöka scrappa  något om det. Det tog ganska lång tid innan jag hittade rätt papper till mitt enkla projekt… Papper förresten, snarare tyg.. Jag promenerade en eftermiddag i stora staden och ägnade mig åt den “dyra” hobbyn: Fönstershopping!  På väg tillbaka till parkeringen tvärstannar jag framför en av stadens sybutiker och gissa om jag hittade rätt “papper”!!! Världens fräckaste tyg med en underbar italiensk vespa (eller är dom franska??)!!

Väl hemma visar jag stolt upp mitt nyförvärv för samtliga av familjens församlade ögon (inklusive hunden, som trodde påsens innehåll var till henne..). Det verkade som dom flesta tyckte mitt köp var helt OK…dom flesta… Dock INTE sonen! Han reser sig från matbordet med något som liknade mord i blicken och väste fram mellan sammanbitna läppar och hoprynkade ögonbryn: Det ser väl en idiot att det där inte är en DT!! Det är ju för farao en VESPA!!! Varefter han högt och ljudligt stampar uppför trappen till sitt rum…

Att det inte var en DT på tygbiten utan en vespa var ju liksom själva grejjen, jag hade ju till o med redan titeln färdig och allt (vild, vild vespa…)!
Men bara för att han reagerade som han gjorde var jag tvungen att låta hon-djävulen kika fram bara en aning ;)

Toni&DTn
Jag är fortfarande riktigt nöjd, trots enkelheten. Och erkänn att tyget faktiskt är helt OK ;)

KrAaM -