torsdag 14 mars 2013

{ Bröllopskort }

Dottern fick förfrågan från pojkvännens mamma om hon kunde göra ett bröllopskort som skulle ges till en arbetskamrat. Kim ville verkligen göra kortet men eftersom hon just börjat praktisera hade hon inte tiden som behövdes och då kallade hon in de tyngre artilleriet..nämligen lilla mamma ;p..haha..

Ska erkänna att jag var inte sams med min sill den här gången (ja ja, jag vet att de är fel på den som sköter spakarna) men efter många *piiiip* och *beeep* så fick jag iaf till ett kort!
I ärlighetens namn har jag knappt kunnat röra mej idag för värken har varit outhärdlig, blir tyvärr så när jag går helt in i mitt skapande, då blir de 100 resor värre när projektet är klart..That's life dude :B

Jag har använt mej av ett digipapper från Astrid's Artistic Efforts som jag tycker är så otroligt fint till det här stafflikortet, blommorna har jag fixat till själv men hör och häpna..jag har faktiskt med EN köpt blomma ;p..haha..
Ramarna är uppbyggda för att skapa djup och skuggor, sen har jag inte glömt att glittra till de med Stickles, bling och halvpärlor!!
Framsidan

ett försök på närbild..
kortet uppfällt..
och utan lilla Tagen..
som är ett Presentkort :D
baksidan med min egen digi-stämpel :)