fredag 29 mars 2013

{ Dopkort }

Fick förfrågan från en av mina kurskompisar om jag kunde göra ett dopkort o det kunde jag ju inte låta bli:-D!
Använde mej av ett beige cardstock som stomme, mönsterpapper från DCWV baby girl, Astrids Artistic Efforts, lite egengjorda blommor, ramar från Sillen o den nya Magnolia stämpeln från clubkitet! Några swirls o en fjäril utskurna av sillen(minns inte vart jag fått dom:-S), glitter o Pearl Maker! De va riktigt kul att göra det här kortet, Carina är en så härlig vän så jag kunde inte låta bli för de är så kul att göra sina vänner glada :-D! Hoppas hon blir både nöjd o glad för då känner jag att jag gjort nåt bra iaf.
Kram på er alla vänner :D

onsdag 27 mars 2013

{ Grattiskort }

Sådär ja, igår blev jag färdig med kortet till min lilla Annelie som fyller år idag :D. Hipp Hipp Hurra för henne idag!!!
Skulle försöka mej på en annan vikning på ett side-step-card..kan väl säga att det gick sisådär ;P..haha..men roligt hade jag iaf!
Jag använde mej av ett svart handgjort papper med sömmar på, tycker dom är så läckra dom pappren, sen hittade jag en spillbit av ett digi-papper från Astrids Artistic Efforts. Ramen är klippt på fri hand och stämpeln är en digi från Yampuff, riktiga små godbitar hon gör!!
Blommor o blader då? Joo, jag försökte göra en sån där snurrad blomma, gjorde naturligtvis fel men det gick ju att använda ändå. Under den stora snurrblomman har jag den näst största retron som jag punchat med MS kantstansen vintage lace(TROR jag den heter...), klippte till lite tyll och färgade med chalk och satte under retron och snurrisen, sen gjorde jag 2 små körsbärsblommor fast i brunt då...finns det bruna körbärsblommor :o?? NU finns det iaf! Ett par pärlhönsfjädrar, lite Pearl Maker och naturligtvis GLITTER glitter glitter :D. Just det, jag gjorde en Grattis skylt med hjärta oxå..icke att förglömma :).
Det knepigaste var faktiskt att få det rackarns kortet att stå som det skulle efter att det varit ihopvikt..men jag tror jag lyckats lösa det skapligt med 3 satinband som limmats fast i fram och bak kant på kortet, sen var jag tvungen att lösa ett annat problem och då gjorde jag en sån där grej man stoppar in bältet i efter att man spännt fast det, ni vet en sån där smal skinnremsa man kör bältet igenom så det inte står rakt ut som en snabel eller nåt ;p..haha..
Oki doki, ska vi se vad ni tycker då, själv bara älskar jag färgläggningen av stämpeln!!





onsdag 20 mars 2013

{ Lekt...}

Joo faktiskt! Satt en kväll o lekte me pennorna, doodlade kanske man kan kalla de för ;-). Tycker de är avkopplande att låta pennan gå o bara rensa huvudet totalt, så himla skönt!
Nåväl, det här var vad som fastnade på pappret iaf och nåt av det kanske kan bli en bra dekoration på nåt kort eller LO nångång :-D..
Hmm..och som vanligt är bilderna urkassa :@..grrr..är iof inte kamerans fel, de är jag som är darrig på manschetten..haha..

söndag 17 mars 2013

{ Kiss me Tiger..}


Hittade en bild på en av mina första LO's :-D! Blev så glad, kommer fortfarande ihåg vad jag kämpade me journalingen..haha. Det är fortfarande min sämsta sida:-P!!
Ber om ursäkt för en dålig bild men den kameran jag hade på den tiden va sämre än mobilkameran:-P..

torsdag 14 mars 2013

{ Bröllopskort }

Dottern fick förfrågan från pojkvännens mamma om hon kunde göra ett bröllopskort som skulle ges till en arbetskamrat. Kim ville verkligen göra kortet men eftersom hon just börjat praktisera hade hon inte tiden som behövdes och då kallade hon in de tyngre artilleriet..nämligen lilla mamma ;p..haha..

Ska erkänna att jag var inte sams med min sill den här gången (ja ja, jag vet att de är fel på den som sköter spakarna) men efter många *piiiip* och *beeep* så fick jag iaf till ett kort!
I ärlighetens namn har jag knappt kunnat röra mej idag för värken har varit outhärdlig, blir tyvärr så när jag går helt in i mitt skapande, då blir de 100 resor värre när projektet är klart..That's life dude :B

Jag har använt mej av ett digipapper från Astrid's Artistic Efforts som jag tycker är så otroligt fint till det här stafflikortet, blommorna har jag fixat till själv men hör och häpna..jag har faktiskt med EN köpt blomma ;p..haha..
Ramarna är uppbyggda för att skapa djup och skuggor, sen har jag inte glömt att glittra till de med Stickles, bling och halvpärlor!!
Framsidan

ett försök på närbild..
kortet uppfällt..
och utan lilla Tagen..
som är ett Presentkort :D
baksidan med min egen digi-stämpel :)

tisdag 5 mars 2013

{ Kurskväll }

Så va de tisdag igen o dax för kurskväll, tycker det är så himla kul även om man oftast känner sej som en inkokt torsk i skallen :-P..haha.. Då är det tur att man har såna pysselvänner som man har så det inget gör om man sitter o ser ut som man inget fattar..vilket JAG borde eftersom det är jag som är "fröken" i sammanhangetB-)!!
Nåja, på schemat stod det torrembossing med metallstenciler idag så det var vad alla gjorde.
För ca 15-20 år sen, när jag började göra kort, då  började jag med just torrembossing, minns att jag tyckte det blev så vackert men att det var ruggigt jobbigt oxå!
Till kursen gjorde jag egentligen inte ett kort, snarare nåt mallartat som ska föreställa ett kort..och snyggt blev det INTE men KUL va de!!